Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко проблема с новата придобивка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега, с клюкарката от Капата работят ли ти нормално предните фарове за мъгла? При мен трябва да държа копчето, за да светят.
    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Да, добре че не се налага да я карам много нощем...

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
      Колега, с клюкарката от Капата работят ли ти нормално предните фарове за мъгла? При мен трябва да държа копчето, за да светят.
      Да, и при мен стана така. Обмислям решение...
      Last edited by pianev; d.m.y г., 23:09.
      sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Значи има разлика в клюкарките все пак. Добре, че не ги ползвам тези фарове. Ще се търси клюкарка от 166.
        Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Това халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.
          Аз мисля, че идеята е да се пази ксенон-крушката от изгаряне - всяко примигване е вредно за нея, даже в alfaowner имаше тема по този въпрос, хората се чудеха как да направят примигването да е с халогенни крушки, ако имат допълнително монтиран ксенон на дългите...
          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
            Аз мисля, че идеята е да се пази ксенон-крушката от изгаряне - всяко примигване е вредно за нея, даже в alfaowner имаше тема по този въпрос, хората се чудеха как да направят примигването да е с халогенни крушки, ако имат допълнително монтиран ксенон на дългите...
            Аз мисля, че идеята произтича от единственото съображение, че ксенонът не може да се ползва за светлинен клаксон, защото му трябва време да разпали.
            Но не мога да разбера, защо не са направили така че халогенната крушка да се пали и с отварянето на клапите на би-ксенона.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз мисля, че идеята произтича от единственото съображение, че ксенонът не може да се ползва за светлинен клаксон, защото му трябва време да разпали.
              Но не мога да разбера, защо не са направили така че халогенната крушка да се пали и с отварянето на клапите на би-ксенона.
              Е, моята е така преправена. Докарах ги до някъде тез моите фарове. Сравнено с други коли има какво да се желае, но сега са мноооого по - добре! Не само на външен вид, а и като ефективност. Остана да ида да ми ги регулират. Я кажете как да отворя волана? Има ли опасност да изскочи еърбега? Има малко луфт и искам да си го стегна.
              sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

ама аз имам светлинен клаксон на отделен рефлектор

Comment

Изключи акумулатора и поизчакай малко Болчетата на бега са три като бъркаш през дупки намиращи се зад волана
                  ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                    Изключи акумулатора и поизчакай малко Болчетата на бега са три като бъркаш през дупки намиращи се зад волана
                    Благодаря, колега. Видях ги
                    sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Внимателно вади бега че имаше вътре някакъв дълъг навит лентов кабел Развива се и е играчка намотаването Сваляй бавно и гледай добре
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Колеги, някой ако знае диаметъра на скърцащата втулка, нека я сподели. В магазина казват, че има различни. Или просто да взема за Мерцедес?
                        sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщение
                          Колеги, някой ако знае диаметъра на скърцащата втулка, нека я сподели. В магазина казват, че има различни. Или просто да взема за Мерцедес?
                          Ф40 x 14мм
                          L = 48мм

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря! Сетих се, че има тема за окачването и ги има там, ама вече бях писал. Сменях лява задна главина и вече имам подобрение на поведението на задницата. Поръчах и тампоните, дето имам за смяна, после стенд... Има ли някакъв по - поносим вариант за големите тампони на задния мост, че само те са 200лв?
                            sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

PUR...
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                                PUR...
                                Какво е това PUR, колега?
                                sigpic Alfa Romeo 166 TS

Comment

Working...
                                X