Колега, с клюкарката от Капата работят ли ти нормално предните фарове за мъгла? При мен трябва да държа копчето, за да светят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко проблема с новата придобивка
Collapse
X
-
Да, добре че не се налага да я карам много нощем...
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
---------- Post added at 23:09 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеКолега, с клюкарката от Капата работят ли ти нормално предните фарове за мъгла? При мен трябва да държа копчето, за да светят.Last edited by pianev; d.m.y г., 23:09.sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщениеАз мисля, че идеята е да се пази ксенон-крушката от изгаряне - всяко примигване е вредно за нея, даже в alfaowner имаше тема по този въпрос, хората се чудеха как да направят примигването да е с халогенни крушки, ако имат допълнително монтиран ксенон на дългите...
Но не мога да разбера, защо не са направили така че халогенната крушка да се пали и с отварянето на клапите на би-ксенона.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз мисля, че идеята произтича от единственото съображение, че ксенонът не може да се ползва за светлинен клаксон, защото му трябва време да разпали.
Но не мога да разбера, защо не са направили така че халогенната крушка да се пали и с отварянето на клапите на би-ксенона.sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз мисля, че идеята произтича от единственото съображение, че ксенонът не може да се ползва за светлинен клаксон, защото му трябва време да разпали.
Но не мога да разбера, защо не са направили така че халогенната крушка да се пали и с отварянето на клапите на би-ксенона.
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеИзключи акумулатора и поизчакай малко Болчетата на бега са три като бъркаш през дупки намиращи се зад воланаsigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщениеКолеги, някой ако знае диаметъра на скърцащата втулка, нека я сподели. В магазина казват, че има различни. Или просто да взема за Мерцедес?
L = 48мм
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Благодаря! Сетих се, че има тема за окачването и ги има там, ама вече бях писал. Сменях лява задна главина и вече имам подобрение на поведението на задницата. Поръчах и тампоните, дето имам за смяна, после стенд... Има ли някакъв по - поносим вариант за големите тампони на задния мост, че само те са 200лв?sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеPUR...sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
Comment